#mtnamurdinant
Deel je ervaringen aan de Hoge Maas

De sensatie van een activiteit, de smaken van een lekkere maaltijd, de warmte van je accommodatie, de schoonheid van een landschap, … Allemaal herinneringen om te koesteren na je verblijf in de streek van de Hoge Maas. Waarom zou je die niet delen?

Ontdek de beste momenten die anderen beleefden in Dinant via de hashtag

#mtnamurdinant

Voor jou getest

Voor jou getest

Activiteiten, restaurants, bezoekjes, accommodatie: we hebben voor jou alles getest wat de streek van de Maas vallei te bieden heeft. Maak gebruik van onze ervaringen om je verblijf in de streek om te toveren tot een onvergetelijk moment.

Artikel bekijken

5 goede redenen om Dinant te bezoeken

5 goede redenen om Dinant te bezoeken

Je hebt al veel goeds gehoord over de streek van de Hoge Maas, maar twijfelt nog of je er een of meer dagen naartoe zou gaan? Laat je overtuigen door deze selectie van 5 goede redenen die je zin zullen geven om (opnieuw) een bezoek te brengen aan de streek van de Hoge Maas.

Artikel bekijken

Onze toppers

Onze toppers

Ontdek onze goede adressen !

Zoek je een originele overnachting? Een lekker restaurant? Een spectaculaire activiteit? Hier vind je onze toppers en onze beste adresjes in de streek. Hopelijk kun je zo tal van ideeën opdoen om het beste te halen uit je verblijf in de streek van de Hoge Maas.

Artikel bekijken

Foto’s en videos